Inkoopadviseur

Zie je uitdagingen als nieuwe kansen? Heb je ruime ervaring met inkoop en kun je helder advies geven? Wil je bijdragen aan een schone en frisse omgeving? Solliciteer dan voor de functie van Inkoopadviseur!

Dit ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor doelmatige en rechtmatige inkoop volgens het inkoopbeleid van Dar. Dit omvat het organiseren en coördineren van publieke aanbestedingsprocedures, waarbij je marktkennis en -ontwikkelingen verzamelt. Je stelt de inkoopkalender op, onderhoudt deze en deelt deze met de organisatie. Daarnaast stel je het inkoopbeleid op, deze beheer en update je binnen de strategie van Dar. Je zorgt voor correcte administratieve verwerking van inkoopafspraken, beheert leverancierscontracten en draagt bij aan het relatiebeheer met gecontracteerde partijen. Je bent binnen Dar als escalatieniveau voor de betrokken afdelingen. Je onderhoudt externe contacten met samenwerkingspartners en zorgt voor een tijdige en adequate verstrekking van management informatie. Dit doe je zelfstandig en in samenwerking met je directe collega's in het Inkoopteam.

Als afvalinzamelaar en beheerder van de openbare ruimte zijn twee essentiële inkooponderdelen: de verwerking van afvalstromen en diensten voor het beheer van de openbare ruimte. Je bent ook betrokken bij contractbeheer en stuurt leveranciersafspraken bij in overleg met collega's van verschillende afdelingen.

Dit ben jij

Je bent een enthousiaste aanpakker met sterke communicatieve vaardigheden. Proactief, zelfsturend en in staat om zowel met uitvoerend personeel als management te communiceren. Je functioneert goed zowel zelfstandig als in een team.

En jij hebt daarnaast:

·       HBO werk- en denkniveau.

·       Aantoonbare inkoop gerelateerde opleidingen en/of cursussen.

·       Minimaal 3 jaar ervaring in een tactisch-strategische inkoopfunctie.

En dit bieden wij:

·       Een dynamische en ambitieuze organisatie.

·       Persoonlijk maandelijks arbeidsvoorwaardenbudget

·       Eindejaarsuitkering (3,5%) en levensloopbijdrage(1,94%).

·       Ontspanning in de vorm van minimaal 27,5 vakantiedagen.

·       Mogelijkheid tot uitbreiding van vakkennis dooropleidingen, trainingen en workshops.

·       Pensioenopbouw bij het ABP.

·       Smartphone en laptop.

·       Salaris conform CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (deel Services) op basis van salarisschaal K.

·       Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.

·       Jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Ben je enthousiast?
Wij hebben deze vacature uitbesteed aan een recruitmentbureau. Heb je interesse/vragen over de functie? Neem dan contact op met Shirley Peperkamp via 06-24737011 of Anne Verhagen via 06-27895178. Wil je solliciteren, dan pakken zij jouw sollicitatie verder met jou op. Druk hiernaast op de solliciteer button, dan wordt je automatisch doorverwezen.

Solliciteer nu

Andere openstaande vacatures