Teamleider Arbo en Veiligheid

Als Teamleider Arbo en Veiligheid ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van een veilige werkomgeving en het naleven van geldende normen en regelgeving op het gebied van Arbo en Veiligheid. Je leidt en motiveert je team van Praktijkopleiders om samen te werken aan een cultuur van continue verbeteringen veiligheid. Veilig, gezond en milieubewust werken vormt de centrale focus van de functie.

Dit ga je doen

Je adviseert op alle niveaus op het gebied van Arbo en Veiligheid (gevraagd en ongevraagd). Als Teamleider Arbo en Veiligheid ondersteun je de organisatie bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van het beleid gericht op Arbo en Veiligheid, met in het bijzonder aandacht voor veiligheid- en veiligheidsbewustzijn. Je stuurt de Praktijkopleiders (4 fte) van Inzameling en Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) aan. Je houdt werkoverleggen en stemt de inhoud van toolboxen af met de Praktijkopleiders op actuele ontwikkelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor de interne audits. En bent eindverantwoordelijke voor de BHV organisatie binnen Dar. Je werkt met veel verschillende collega’s samen en bent veel op pad. Je zit dus niet de hele week achter je bureau maar zoekt de uitdagingen op. Veiligheid staat altijd voorop. Daarop maak je een praktische vertaalslag die ook werkbaar is voor de organisatie. Je werkt veel samen met de Adviseur Kwaliteit. En voert regie over de KAMV jaarcyclus (plan-do-check-act).

Dit ben jij

Je hebt een praktische blik en bent in staat analyses te maken. Je hebt ervaring met leidinggeven. Je vindt het leuk om voor problemen oplossingen te bedenken en op te lossen. Je signaleert, bedenkt en lost op. Daar krijg je energie van. Je bent een aanpakker en niet bang om mensen aan de spreken op risicovol gedrag. Je vindt het een uitdaging om met de Praktijkopleiders een echt team te vormen.

Je hebt daarnaast:

- De opleiding Hogere Veiligheidskunde afgerond.

- 3 jaar relevant werkervaring.

- Ervaring met leidinggeven.

- Aantoonbare ervaring met verbeter- en implementatieprocessen in relatie tot KAMV/ISO-processen.

- Kennis van en ervaring met procesmatig werken.

 

Dit bieden wij:

- Beschikking over een persoonlijk maandelijks arbeidsvoorwaardenbudget, zoals de uitbetaling van je vakantiegeld (8%).

- Eindejaarsuitkering (3,5%) en levensloopbijdrage (1,94%).

- Ontspanning in de vorm van minimaal 27,5 vakantiedagen.

- Mogelijkheid om jouw vakkennis nog meer uit te breiden door opleidingen, trainingen en workshops.

- We hebben een pensioenopbouw bij het ABP.

- Een smartphone en laptop.

- Verder kennen wij een reiskostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding.

- Jaarcontract met uitzicht naar een vast contract.

- Salaris conform CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (deel Services).

 

Enthousiast?

Solliciteer gemakkelijk zonder CV en motivatiebrief. Wil je meer weten over de functie? Neem contact op met Fleur van Veghel, HR Manager, 06-51332017

Solliciteer nu

Andere openstaande vacatures