Chauffeur avond/weekend

Hé chauffeur! Zin en tijd voor een extraatje naast je huidige baan of pensioen? Manoeuvreer je door de kleinste straatjes van de stad. Kijk vanuit de wagen over de mooiste landschappen in het dorp en haal samen met de vrijwilligers van verenigingen oud papier op. Je rijdt vaak dezelfde route. Hierdoor weet jij alle ins en outs in de wijk. En heb je leuk contact met de vrijwilligers. Jouw werk is onmisbaar en wordt gezien!

Dit ga je doen

Samen zorgen voor een schone en veilige omgeving. Dat is jouw werk in een hele kleine notendop. Op verschillende werkdagen rijd je tussen 17.30 en 21.00 uur een route in een van onze mooie gemeenten. En/of je werkt op zaterdag van xx tot xx uur. De vrijwilligers van verenigingen gooien het oud papier en karton in de kraakperswagen waar jij mee rijdt. Hierbij let je extra goed op het veilig werken van deze ‘beladers voor een dag’. Zo zorgen jullie er samen voor dat er weer nieuw papier van het door jullie opgehaalde papier en karton gemaakt kan worden.

Dit ben jij

Jij bent een ervaren chauffeur die van aanpakken weet. Je bent in het bezit van rijbewijs C. Het liefst met Code 95. Als je geen Code 95 hebt, dan moet je deze halen als je bij ons komt werken. Je kan goed in teamverband werken, maar ook alleen. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een schone en nette straat na de inzameling van het afval geeft je een voldaan gevoel.

Solliciteer nu

Andere openstaande vacatures