Toegankelijkheidsverklaring Dar

Als Dar vinden we inclusiviteit belangrijk. We vinden het belangrijk dat iedereen onze digitale informatie kan lezen, op ieder apparaat, op ieder moment en op iedere locatie, ongeacht leeftijd, ervaring, situatie of beperking.  Met iedereen bedoelen we dan ook echt iedereen, dus ook de 4 miljoen mensen die een functionele beperking hebben.

Dar wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de overheidsstandaard toegankelijkheid WCAG 2.1 op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze websites gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor verschillende doelgroepen. Dat kost een hoop energie en tijd, maar de eerste stappen worden genomen.

Heeft u vragen over de toegankelijkheid?

Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de toegankelijkheid van onze websites, laat het ons dan weten. Wij zijn blij met uw feedback. Dit helpt ons bij het continu verbeteren van de sites. Wij streven er altijd naar binnen 5 werkdagen te reageren.

Toegankelijkheidsverklaring

Nog niet van alle websites, die onder de verantwoordelijkheid van de Dar vallen, zijn toegankelijkheidsverklaringen voor opgesteld. Wil je de toegankelijkheidsverklaring inzien van onze Dar.nl website? Hij is te downloaden via deze link.