Chauffeur / Belader

Hé chauffeur! Tijd voor een nieuwe uitdaging? Je manoeuvreren door de kleinste straatjes van de stad, uitzicht vanuit de wagen over de mooiste landschappen in het dorp en wekelijks zwaaien naar de vrolijke kinderen achter het raam? Je rijdt vaak dezelfde route. Hierdoor weet jij alle ins en outs in de wijk. En ken jij de regio op je duimpje. Jouw werk is onmisbaar en wordt gezien! Laat van je horen en voeg je bij het leukste team!

Dit ga je doen

Samen zorgen voor een schone en veilige omgeving. Dat is jouw werk in een hele kleine notendop. Dagelijks rijdt je verschillende routes door de regio. Je haalt het huishoudelijk afval van inwoners op. Dit is bijvoorbeeld gft-afval, plastic+ en oud papier en karton. Dit is eigenlijk geen afval, maar het zijn grondstoffen. Grondstoffen die we gebruiken voor nieuwe producten. Je draagt dus ook je steentje bij aan een duurzame buurt en de recycling van het afval.

Dit ben jij

Jij bent een ervaren chauffeur die van aanpakken weet. Je bent in het bezit van rijbewijs C. Het liefst met Code 95. Als je geen Code 95 hebt, dan moet je deze halen als je bij ons komt werken. Je kan goed in teamverband werken, maar ook alleen. Je hebt daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Een schone en nette straat na de inzameling van het afval geeft je een voldaan gevoel.

Solliciteer nu

Andere openstaande vacatures