Medewerker buitenruimte

Nijmegen schoon en veilig houden. Dat doe je iedere dag. Hoe? Dat is iedere dag anders. De ene dag verhelp je ontstoppingen met de kolkenzuiger. De andere dag haal je een oliespoor van de straat. Tussendoor bestuur je een veegmachine. Of spuit je de straten schoon met een hogedrukspuit. Je bent zelfstandig buiten aan het werk. En dat bij een organisatie die altijd in beweging is.

Dit ga je doen

Jij zorgt tussen 7.30 en 16.00 uur voor een veilige en schone stad. Ook als dat betekent dat je snel moet schakelen. Omdat er bijvoorbeeld een ongeluk is gebeurd en er olie op de weg ligt. Snel naar een andere wijk, zodat het verkeer daar weer door kan. Ook mogen we jou op afgesproken momenten uit bed bellen. Als er een gevaarlijke situatie is met bijvoorbeeld glas op de weg. Of omdat het vriest en we moeten strooien of sneeuwschuiven. Onze calamiteiten- en winterdienst is dan ook enorm blij met jou. Jouw collega’s ook. Want jij helpt graag met tips over een storing aan een machine of het machinaal schoonvegen van dat lastige hoekje.

Dit ben jij

Je hebt een groot rijbewijs en vindt het een uitdaging om een expert te zijn op verschillende (grote) machines. Het liefst met Code 95. Als je geen Code 95 hebt, dan moet je deze halen als je bij ons komt werken. Je helpt je team graag verder op weg. En doet jouw werk zelfstandig. Waarbij je flexibel bent als dat nodig is. Je draait je hand niet om voor fysiek zwaar werk wat er soms bij komt kijken. Die afwisseling en uitdaging, daar houdt je juist van.

Solliciteer nu

Andere openstaande vacatures